close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980nyFriskDessert.jpg

Ny Arla Protino® Rabarber/vanilje dessert

Vi involverer altid vores slutbrugere og kunder, når vi udvikler produkter. Og det skulle vise sig at have særlig stor betydning i arbejdet med den nye rabarber/vanilje flødedessert.

Ét af vores faste våben i jagten på nye Protino-varianter er smagstests, fordi det sikrer, at produkterne ikke bliver til på baggrund af vores egne smagsløg, men i stedet vores kunders. Til udviklingen af den nye rabarber/vanilje-variant spurgte vi 105 respondenter om deres uforbeholdne mening, og det gav et håndgribeligt resultat. Smagen var oprindeligt tænkt som jordbær/rabarber/vanilje, men da jordbær-smagen scorede lavere, blev den efterfølgende taget ud.

Skru op for rabarberen

De næste tests var langt mere positive. Rabarber/vanilje var den rigtige smagskombination, men selve smagen sad stadigvæk ikke lige i skabet. Derfor udviklede vi en række Protino-desserter med forskelligt rabarberindhold og lod testpersonerne rangere varianterne. Svaret var tydeligt: Fuld skrue på frugtindholdet.

Fra test til køleskab

Takket være vores kunder og slutbrugere kan vi nu præsentere den nye Arla Protino® flødedessert med rabarber og vanilje. Den blev lanceret i februar. Husk at fortælle de personer med lille appetit, som du hjælper i dit daglige arbejde, at der er et nyt lækkert og næringsrigt mellemmåltid på hylderne. I udvalgte supermarkeder og online.

Læs mere om den nye Arla Protino® Rabarber/vanilje dessert her