close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980pizzaslices.jpg

NYDELSE I SMÅ PORTIONER

I det bæredygtige køkken er grøntsager som kål, løg, rødder og knolde vigtige. De spiller hovedrollen på buffeten en stor del af året.  

Men i foråret og sommeren vil vi også gerne have nogle af de lettere og lidt dyrere grøntsager på menuen. Hvis du gør en dyd ud af at bruge de dyrere grøntsager som topping og pynt i stedet for at gemme dem væk i retten, får du maksimalt ud af dit indkøb. Brug fx asparges, radiser og friskbælgede ærter som nænsomt doseret topping og nyd synet og smagen i den korte og fine sæson, vi har dem.

Læs også:

Less is more når det handler om gode kvalitetsoste

Brug vinterens udenlandske frugter med omtanke

Rist dine krydderier og få mere smag