close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980x825Osterondel.jpg

Hvad kan en osterondel gøre for din forretning?

Oste skåret på rondel giver dine gæster oplevelsen af god, håndskåret ost. Hygiejnisk og nemt. Nemt for dine gæster og nemt for dig, der slipper for at skiveskære osten eller bruge tid og kræfter på at skære og afskorpe hele oste. 

Vores oste til rondel leveres uden skorpe og i en størrelse, der passer præcis til rondellen. Det er god økonomi, og du undgår problemer med datomærkning, når du opbevarer oste, du selv skærer op.

Nu kan du præsentere Danmarks vel nok mest kendte ostemærke på rondellen: Riberhus®. Det er kitmodningen, håndværket og de specielle mælkesyrekulturer, der gør Riberhus® til en særlig aromatisk og cremet Danbo ost, og du kan nu
vælge mellem 3 varianter, der passer præcis til rondellen og til den profil, du ønsker på din buffet.

Historien om Riberhus® ostene
Den 10. juni 1893 gik bønderne på Ribe egnen sammen om at danne et mejeri tæt på den tyske grænse, og året efter var Ribe Mejeri en realitet. I begyndelsen forsynede mejeriet Ribe by med mælk og iscreme, men senere indtog ostemestrene det nu hæderkronede mejeri. I 1971 kom den første Riberhus® ost på markedet. Det er en mælkesyrekultur, der stammer fra den originale recept fra det gamle Ribe Mejeri, der sammen med lagringen og det omhyggelige håndværk giver osten sin karakteristiske smag og konsistens.

De nye oste til rondel

Til din økologiske profil

Til din økologiske profil

Riberhus® økologisk 

Danbo Ost til Rondel

ML 45+ (25%), kitmodnet

12 x ca. 730 g

Varenr. 24882

Til dine kvalitetsbevidste gæster

Til dine kvalitetsbevidste gæster

Riberhus® Danbo Ost til Rondel

ML 45+ (25%), kitmodnet

12 x ca. 790 g

Varenr. 38467

Til go’ smag og mindre fedt

Til go’ smag og mindre fedt

Riberhus® Danbo Ost til Rondel

ML 30+ (16%), kitmodnet

12 x ca. 790 g

Varenr. 38499

Til dig, der ønsker mild smag

Til dig, der ønsker mild smag

Prøv den skorpefri Arla® Samsø Ost 45+. Smagen er mild og nøddeagtig, og konsistensen er blød.

 

Arla® Samsø Ost 

til Rondel ML 45+ (25%) 

12 x ca. 790 g

Varenr. 24966