close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980sauceDressing.jpg

Sæt ord på grøntsagerne

Når du navngiver dine retter på buffeten eller på menukortet, skaber du med det samme en forventning hos gæsten. Gør det til en vane at give retten navn efter grøntsagerne og skriv kødet på til sidst. Det afspejler dét, dine gæster får på tallerkenen, og det giver et andet perspektiv på maden til de eftertænksomme. Samtidig sender det et signal om, at dit køkken arbejder med bæredygtighed.

Prøv også at navngive retterne med ord som er attraktive for gæsten, og som fokuserer på den oplevelse, du gerne vil give dem. Det kan være ord som sprødt, blødt, kølende, varmende, syrligt, mild –  ord, der også kan være med til at inspirere din måde at variere grøntsagers anvendelse og tilberedning på.  

Med Arla® Skiltefabrikken er det nemt at lave flotte, personlige skilte til din buffet, som du kan bruge til formidlingen. Klik her.

Læs også:

Skilt med dit gode køkken