close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Sig_cheese_til_din_kage_stor.jpg

Sig cheese til din kage

Her er historien om cheesecake, der lige nu erobrer kagefadene på caféer og bryllupsborde over hele Europa. Og det er ikke så underligt, for det er kager, der giver plads til masser af fantasi og velsmag, og så er de faktisk ret nemme at producere. Både de rå og de bagte.

Rå eller bagt?

Fælles for alle cheesecakes er – som navnet antyder – at de indeholder ost. Friskost eller flødeost. Arla® Natural Light Fresh Cheese 50+ er med sin friske smag velegnede til rå cheesecake, mens den fuldfede, fyldige Arla® Natural Cream Cheese 70+ tåler varme, og den er derfor det rigtige valg til de bagte varianter.

Rå cheesecake laves på en bund af kiks – Digestive er den klassiske, men Bastogne, Tuc og Oreo kan også bruges. Du skal bruge husblas for at stive moussen af, og fyldet kan varieres i en uendelighed.

Den bagte cheesecake med flødeost behøver ikke husblas. Først bager du bunden af kiks uden fyld. Så hælder du den godt rørte masse af æg, sukker og vanilje over og bager til den helt perfekte konsistens. Det er vigtigt, at ovnen ikke er for varm, og det er meget vigtigt, at kagen kun lige præcis bages nok – overfladen skal ikke blive brun, men bevare den farve, den har. Hold øje med kagen, for ovne bager forskelligt, så du kan ikke 100% stole på tiden i opskriften. En perfekt bagt cheesecake holder sin volumen og har en konsistens som en blød, fyldig mousse. Bag kagen i god tid – gerne dagen før den skal spises. Leg med din topping – fra saltkaramel eller lakridsgranulat til passionsfrugt og bær.

 

Arla® Natural Cream Cheese 70+ (25%)

Arla® Natural Cream Cheese 70+ (25%)

4 x 1,5 kg

Varenr. 13460

(Tidligere kendt som BUKO® Classic Friskost)

Arla® Natural Light Fresh Cheese 50+ (17%)

Arla® Natural Light Fresh Cheese 50+ (17%)

4 x 1,5 kg.
Varenr. 17370

(tidligere BUKO® Balance Friskost)