close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980x825-AFS-skilt-med-dit-kokken.png

Skilt med dit gode køkken

På restauranten fortæller tjeneren historien om de gode retter, tilberedningen og smagen af de lækre oste på tallerknen. På buffeten skal tingene tale for sig selv – med mindre du giver dem et par gode ord med på vejen. Og det er blevet nemt, for med Arla® Skiltefabrikken kan du lave dine egne flotte skilte med storytelling eller beskrivelse af dine retter og de Arla oste, du serverer.

Giv dine gæster inspiration til at vælge på buffeten. Fortæl om maden i ord og vis ved hjælp af symboler, om den fx indeholder hvidløg eller chili, er glutenfri, nøglehulsmærket eller økologisk. Gør skiltene personlige – indsæt dit eget logo. Det samme ensartede og personlige udtryk får du i skiltene til din ostebuffet, der i få ord beskriver smag og historie på de forskellige Arla oste. Vælg selv, om skiltene skal printes med ostenes logo og næringsindhold. 

Sådan gør du:
1. Klik på linket til Skiltefabrikken her
2. Vælg, om du vil lave skilte med Arla produkter eller skilte med dine egne retter
3. Vælg mellem 3 forskellige designs og indsæt dit eget logo
4. Vælg Arla produkter og se vores forslag til beskrivelsen eller skriv dine egne tekster om buffetens retter
5.Se listen over skilte, der er klar til at blive printet

Klar til print
Der kan være 4 skilte på et A4-ark. Læg kraftigt papir i din printer og tryk på ’Print skilte’. Skiltene skæres til, bukkes eller sættes i skiltenåle og placeres på buffeten.