close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980SkaeveProdukter_Stor.jpg

”Vi efterlyser de lidt skæve produkter”

På restaurant Karoline Amalie i Silkeborg hilser værtsparret Rikke Brockstedt og Kristian Evensen-Smith ESSENS fra Unika® meget velkommen. Restauranten er ikke mindst kendt for sit ostebord med omkring 100 forskellige oste, og de to erfarne kokke har derfor været med i udviklingen af UNIKA-produkterne fra starten. Dengang var alle ostene på bordet franske, mens nordiske oste i dag udgør ca. halvdelen – primært oste fra Unika-serien. ”Vi efterlyste de lidt skæve produkter. Dem, der smagte af stedet og årstiden. Produkter med karakter. Det har vi i den grad fået, og nu får vi det samme i de friske mejeriprodukter med ESSENS fra Unika®,” lyder tilbagemeldingen, da parret prøve-smager den nye kefir. ”Jeg har arbejdet med kefir for mange år siden i Norge, og den her smager fantastisk,” siger Kristian, og Rikke supplerer: ”Den har et stort potentiale i bagværk, is og cremer – og ja, som den er. En herlig perlende fornemmelse til en brunch. Det bliver også sjovt at prøve den i det varme køkken.”De to kokke bruger allerede Fløde 50% i det varme køkken, og både Årstidsmælken og kærnemælken har den historie og karakter, som løfter produkterne til et højere niveau. ”ESSENS er et velkomment familiemedlem i Arla Unika®,” er konklusionen fra Silkeborg.

450KefirKogebogen.jpg

SKAB STOR SMAG MED KEFIR

Skab stor smag med kefir. Hent inspiration i de mange opskrifter fra kokken Rasmus Leck Fischer i Kefir Kogebogen.

Find KEfir Kogebogen her