close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980ArlaProLabv2.jpg

ARLA PRO LAB – Bæredygtige vaner

En invitation til dig, der ønsker at arbejde mere målrettet med bæredygtighed i kantinekøkkenet.

I Arla Pro tror vi at økologi, sæson, mindre spild og mere klimavenlig mad smelter sammen i en større bæredygtighedsgryde i fremtidens køkken.

Som køkkenprofessionel kan vi gøre en forskel med vores arbejde hver dag, ved at gøre os umage på forskellige områder. Det kan være små eller store ændringer i hverdagen eller vanerne i retning mod et grønnere køkken.

På Arla Pro LAB får du inspiration og værktøjer til at skabe gode vaner i alle processer fra mødetid til fyraften i det professionelle køkken. Gode vaner og øvelser, som kan hjælpe dig og dine kolleger til at arbejde mere målrettet med bæredygtighed.

Vi går bl.a. i køkkenet og sætter masser af sæsonens grøntsager på menuen med fokus på smag og variation. Vi arbejder med køkkendilemmaer og får inspiration til at sætte gang i arbejdet og dialogen hjemme i køkkenet.

Hvem kan deltage?

Arla Pro LAB henvender sig til kantinekøkkener med over 100 daglige bespisninger. Workshoppen er tilrettelagt specielt for køkkenledere og personale i:

  • Private & offentlige kantiner
  • Efterskoler & højskoler

Der er plads til 16 deltagere pr. workshop. Max. 2 deltagere fra samme køkken. Det er gratis at deltage.

Sådan kommer du med
Du kan tilmelde dig Arla Pro LAB her på siden.

Vi samler løbende op på tilmeldingerne og forsøger at sammensætte de enkelte hold, så de passer så godt sammen som muligt. Du vil derfor efterfølgende blive kontaktet af din Arla Pro salgskonsulent med henblik på endelig tilmelding.

Forespørgsel på deltagelse i workshop

Arla Pro LAB i Aarhus:

Onsdag den 26. september 
Tirsdag den 2. oktober (Fuldt booket) 
Torsdag den 25. oktober 
Tirsdag den 6. november

Tid: Kl. 8.45-15.00

Sted: 
Karolines Køkken
Arla Foods 
Sønderhøj 14
8260 Viby J 

Du henvender dig blot i receptionen ved ankomst.

Parkering:
Der er en stor parkeringsplads foran Arla bygningen. Husk at spørge efter en parkeringsbillet, hvis du ankommer i bil.

Maks 2 deltagere pr. kantinekøkken

Arla Pro LAB i København

Onsdag den 12. september
Tirsdag den 2. oktober  
Tirsdag den 30. oktober (Fuldt booket)
Onsdag den 7. november

Tid: Kl. 8.45-15.00

Sted:
Hotel- og Restaurant Skolen
Vigerslev Alle 18
2500 Valby

Parkering:
Der er egenbetaling i området omkring Hotel- og Restaurantskolen. P-automat er placeret ved siden af hovedindgangen.

Maks 2 deltagere pr. kantinekøkken