close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight

Arla® ØKOlab

En invitation til dig, der laver mad til mere end 100 personer dagligt. Der er nyt, opdateret indhold på den populære Arla® ØKOlab med fokus på madspild. Workshoppen henvender sig til kantiner, højskoler, efterskoler, hoteller og konferencecentre, der ønsker at omlægge til 30-60% økologi, uden at det koster ekstra.

Få mere ud af dine rester
Et af midlerne til at få 30-60% økologi i dit køkken uden at det koster ekstra er at reducere madspild, og i den nye version af Arla® ØKOlab introducerer vi et spændende spil, hvor I udfordres til at skabe nye og velsmagende retter af bl.a. æbleskrog, kogte kartofler, urtestilke, pålægsrester og mejeriprodukter tæt på udløb.

Der er gode råd om råvarevalg, når budgettet skal holdes, og du får en række værktøjer til at ændre rutiner i køkkenet, idéer til menuplanlægning og inspiration til lækre retter. Vi ser også på, hvordan du får det økologiske spisemærke. Det bliver til masser af praktisk arbejde i køkkenet og udfordrende arbejde med det nye spil, snak og udveksling af erfaringer og ikke mindst: en anderledes buffet fyldt med smag, økologi og god økonomi.

Hvem kan deltage?
Arla® ØKOlab er designet til køkkener, der har mindst 100 bespisninger om dagen, så man kan udnytte stordriftsfordele. Workshoppen er tilrettelagt specielt for køkkenledere og personale i:

  • Private og offentlige kantiner
  • Hoteller og konferencecentre
  • Efterskoler og højskoler

 Der er plads til 16 deltagere pr. workshop. Max. 2 deltagere fra samme køkken. Det er gratis at deltage.

Sådan kommer du med
Du kan tilmelde dig Arla® ØKOlab her på siden.

Vi samler løbende op på tilmeldingerne og forsøger at sammensætte de enkelte hold, så de passer så godt sammen som muligt. Du vil derfor efterfølgende blive kontaktet af din Arla Foodservice salgskonsulent med henblik på endelig tilmelding.

Underviserne på Arla® ØKOlab  

Inger Kjærgaard Jespersen (underviser  i Aarhus og København)
Inger Kjærgaard Jespersen (underviser  i Aarhus og København)
  • Kok og madformidler
  • Uddannet på Søllerød Kro og har lavet mad på restauranter, kantiner og store eventfirmaer
  • Kokkererer nu med mange og få, med børn og voksne på komfur eller over bål
  • Opvokset i et hjem med køkkenhave, madglæde og råvarebevidsthed
Annemette Østergaard Bach (underviser i Aarhus)
Annemette Østergaard Bach (underviser i Aarhus)
  • Partner i Frugtformidlingen ApS
  • Uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed
  • Har arbejdet på restaurant i Danmark og i Frankrig
  • Kostelev på Suhrs Husholdningsskole
  • Underviser på VIA UC, bl.a. i fagene tilberednings­metodik og fødevareteknologi
  • Datter af økologisk planteavler
Nicoline Lund (underviser i København)
Nicoline Lund (underviser i København)
  • Projektleder i Frugtformidlingen Aps
  • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed
  • Master i Food Culture and Communication fra University of Gastronomic Sciences, Italien
  • Har arbejdet som køkkenfaglig i daginstitutioner og på festivaller
  • Afvikler sensoriske smagslabs for børn i Arlas mobile event-køkkener

 

Forespørgsel på deltagelse i workshop

Ved en fejl, er der desværre blevet kommunikeret forkerte datoer ud til efterårets labs. Vi har nu korrigeret datoerne og beklager fejlen.

Arla® ØKOlab 2017 – Aarhus:

(Afvikles i tidsrummet 9-15:00)

27. september
3. oktober
18. oktober

Aarhus:
Arla, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

PARKERING:
Der er en stor parkeringsplads foran Arla bygningen. Husk at spørge efter en parkeringsbillet i receptionen, hvis du ankommer i bil.

Arla® ØKOlab 2017 – Valby:
(Afvikles i tidsrummet 9-15:00)

FULDT BOOKET - 11. oktober
26. oktober
7. november

København:
Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.

PARKERING: 
Der er egenbetaling for parkering i området omkring Hotel- og Restaurantskolen. P-automat er placeret ved siden af hovedindgangen.