close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight

Arla® SMAGSlab

En invitation til dig, der laver mad til mere end 100 personer dagligt. Der er nyt, opdateret indhold på den populære Arla® SMAGSlab, hvor vi har videreudviklet idéerne til fløde, skyr og hytteost i det sundhedsbevidste køkken. Workshoppen henvender sig til kantiner, højskoler, efterskoler, hoteller og konferencecentre.

Nye veje til mere smag
Vi har opdateret forårets store workshop-succes, der handler om SMAG – om leg med forskellig smagssætning af bl.a. mejeriprodukter og med eksperimenter, hvor fx hytteost bliver til spreads og velsmagende mayonnaise og remoulade med lavt fedtindhold.

Du kommer til at arbejde med mejeriprodukter på måder, du aldrig har prøvet før. Der er inspiration til både brød, buffet, mødeserveringer og det varme, til anretning og servering. Alle dine sanser kommer på arbejde i køkkenet sammen med gode kolleger. Vær forberedt på, at du får vendt dine vaner på hovedet.

Hvem kan deltage?
Arla® SMAGSlab er designet til køkkener, der har mindst 100 bespisninger om dagen, så man kan udnytte stordriftsfordele. Workshoppen er tilrettelagt specielt for køkkenledere og personale i:

  • Private og offentlige kantiner
  • Hoteller og konferencecentre
  • Efterskoler og højskoler

Der er plads til 20 deltagere pr. workshop. Max. 2 deltagere fra samme køkken. Det er gratis at deltage.

Sådan kommer du med
Du kan forespørge om tilmelding til Arla® SMAGSlab her på siden.

Vi samler løbende op på tilmeldingerne og forsøger at sammensætte de enkelte hold, så de passer så godt sammen som muligt. Du vil derfor efterfølgende blive kontaktet af din Arla Foodservice salgskonsulent med henblik på endelig tilmelding.

Underviser på Arla® SMAGSlab 

Thomas Stig Jørgensen (underviser i København)
Thomas Stig Jørgensen (underviser i København)
  • Arbejder på Hotel- og Restaurantskolen i Valby
  • Tidligere køkkenchef for Meyers Madhus, Verdensudstillingen Expo 2012 i Sydkorea
  • Tidligere souschef på Sletten Kro
  • Mangeårig projekt- og event-kok hos fx Andersen Company i Hiroshima
  • Uddannet kok, tjener og akademi-merkonom
Mads Nybro (underviser i Aarhus)
Mads Nybro (underviser i Aarhus)
  • Indehaver af Beta Food Consultancy & Private Dining
  • Tidligere køkkenchef på Restaurant Prins Ferdinand, Aarhus
  • Uddannet kok

 

 

 

Forespørgsel på deltagelse i workshop

Ved en fejl, er der desværre blevet kommunikeret forkerte datoer ud til efterårets labs. Vi har nu korrigeret datoerne og beklager fejlen

Arla® SMAGSlab 2017 – Aarhus:

(Afvikles i tidsrummet 9-15:00)

10. oktober
FULDT BOOKET - 26. oktober
FULDT BOOKET - 7. november

Aarhus:
Arla, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

PARKERING:
Der er en stor parkeringsplads foran Arla bygningen. Husk at spørge efter en parkeringsbillet i receptionen, hvis du ankommer i bil.

Arla® SMAGSlab 2017 – Valby:
(Afvikles i tidsrummet 9-15:00)

3. oktober
12. oktober
1. november

København:
Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.

PARKERING: 
Der er egenbetaling for parkering i området omkring Hotel- og Restaurantskolen. P-automat er placeret ved siden af hovedindgangen.